• darkblurbg
    Meubelreiniging Zakelijk
  • darkblurbg
    Meubelreiniging Zakelijk
  • darkblurbg
    Meubelreiniging Zakelijk

Zakelijke Meubelreiniging

Jaarlijks worden door Chem-Dry Direct in de regio Amsterdam, Utrecht en het Gooi, vele bureaustoelen gereinigd. Door training en ervaring zijn we specialisten en verstaan we de kunst van het reinigen van meubels als geen ander. We verzorgen een grondige dieptereiniging, met veelal groen gecertificeerde producten, van uw bezoekersstoelen, bureaustoelen, vergaderstoelen, fauteuils in de ontvangstruimte en alle overige gestoffeerde meubels, bij u op locatie.

Reiniging wordt op het door u gewenste tijdstip uitgevoerd – ook in de avond of op een zaterdag. Uit onderzoek blijkt dat een schone ruimte bevorderlijk is voor de productiviteit van uw werknemers. Door onze professionele aanpak kunt u alles in dezelfde ruimte laten staan. Onze meubelreiniging is toepasbaar op bijna alle stofferingen. Minimaal watergebruik en het gebruik van veilige producten maakt onze techniek uniek. Uw voordeel is een snellere droogtijd, waardoor bacteriën niet de kans krijgen te groeien.

Na de reiniging kan Chem-Dry Direct uw meubels ook van een vuilwerende beschermlaag voorzien. Vervuiling treedt daardoor minder snel op en eventuele toekomstige vlekken zijn makkelijker te verwijderen.

U kunt ons mailen of bellen voor een vrijblijvende offerte.
Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Chem-Dry Direct voor al uw zakelijke meubelreiniging

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons?
Graag!

Amsterdam 
E. info@chemdrydirect.nl

 

Contact opnemen