• darkblurbg
    Kwaliteit
  • darkblurbg
    Kwaliteit
  • darkblurbg
    Kwaliteit

Kwaliteitsbeleid van Chem-Dry Direct

Chem-Dry Direct hecht veel waarde aan kwaliteit. Kwaliteit van zowel de tapijtreiniging als meubelreiniging zelf, als ook van de service naar onze klanten. Bij alle toepassingen van Chem-Dry Direct hebben we respect voor de te behandelen materialen en de overige eigendommen van onze klant. Onze producten worden professioneel en juist toegepast. We werken uitsluitend op een voor mens en milieu veilige manier.

Chem-Dry Direct is gericht op het leveren van een continue hoge kwaliteit en grote klanttevredenheid, in zowel de uitvoering als de nazorg en zoekt steeds naar mogelijkheden om te verbeteren. Dit alles is vastgelegd in het Chem-Dry kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem wordt periodiek getoetst, ook door het hoofdkantoor.

Onze dienstverlening wordt door betrouwbare, vriendelijke en bovenal professionele en ervaren medewerkers geleverd, die al meer dan 15 jaar voor het bedrijf werken. Van te voren krijgt u een duidelijke prijsopgave en een zo goed mogelijke inschatting van het te verwachten resultaat gemaakt. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.
Chem-Dry Direct kijkt niet alleen naar het behaalde reinigingsresultaat, maar ook naar uw tevredenheid. U als klant bent de beste maatstaf om te bepalen of onze dienstverlening goed is geweest.

Hier kunt u reviews lezen over ons werk. 

Om voor u als klant vooraf goed te weten waar u aan toe bent, heeft Chem-Dry Direct algemene leveringsvoorwaarden opgesteld.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons?
Graag!

Amsterdam 
E. info@chemdrydirect.nl

 

Contact opnemen