• darkblurbg
    Duurzaam
  • darkblurbg
    Duurzaam
  • darkblurbg
    Duurzaam

Duurzaam onderhoud door Chem-Dry Direct

Bij Chem-Dry geloven wij in duurzaamheid en daarom bieden wij een veelal groene oplossing voor tapijtreiniging en meubelreiniging.
We vinden dat het niet alleen schoon moet zijn, maar dat er ook verantwoord gereinigd moet worden.

Milieuvriendelijk reinigen

De laatste jaren wordt er steeds meer gekozen voor een milieuvriendelijke aanpak van schoonmaak en onderhoud. Naast ons basis reinigingsmiddel "The Natural®" dat al vanaf de ontwikkeling, 30 jaar geleden, milieuvriendelijk is, hebben we een complete reiniging ontwikkeld die aansluit bij deze aanpak.

Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethodes verbruiken we tijdens het reinigingsproces slechts een vijfde deel water. Onze milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Veel van onze producten zijn dan ook "groen" gecertificeerd".

Als klant draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door te kiezen voor Chemdry Direct. Er wordt gewerkt met producten die verantwoord worden geproduceerd, veilig zijn voor mens, dier, milieu en in gebruik. Ons hoofdkantoor in de VS blijft continue bezig met product ontwikkelingen en innovaties om ervoor te zorgen dat huidige en nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Groen Gecertificeerd

Chem-Dry streeft er constant naar te voldoen aan de Groene Standaard. Het meest gebruikte reinigingsmiddel, The Natural®" ®, is door de Amerikaanse FDA (Food an Drug Administration) geplaatst op de zogenaamde G.R.A.S. lijst. (Generally Recognized As Safe). Inmiddels zijn meerdere goene producten van Chem-Dry gecertificeerd die hun bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Geïnteresseerd?
Mail ons voor een voor een vrijblijvende offerte.  

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons?
Graag!

Amsterdam 
E. info@chemdrydirect.nl

 

Contact opnemen

Links stoomreiniging (nat), rechts Chem-Dry methode (droog)

Groene producten

Groen gecertificeerd

Groen gecertificeerd