• darkblurbg
    Methode Chem-Dry Direct
  • darkblurbg
    Methode Chem-Dry Direct
  • darkblurbg
    Methode Chem-Dry Direct

Werkwijze Chem-Dry Direct

Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethodes verbruiken we tijdens het reinigingsproces slechts een vijfde deel water. Onze milieuvriendelijke koolzuurmethode is pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Veel van onze producten zijn dan ook "groen" gecertificeerd. Het algemene reinigingsmiddel “The Natural” is volkomen veilig voor mens, dier en omgeving.
Ons geheim zit in de manier waarop met behulp van minuscule koolzuurbelletjes het meest hardnekkige vuil wordt weggehaald. Miljoenen van die koolzuurbelletjes dringen diep in de te reinigen stof door. Deze stuwen het vuil naar de oppervlakte en die kan dan effectief verwijderd worden. Dit is de zuiverste methode; geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Er blijven dus ook geen vuilaantrekkende resten achter.

ChemDry laat geen drijfnat en onfris tapijt achter. Hoe sneller een tapijt droog is, hoe beter dit is voor uw binnen milieu. Onfrisse geuren als gevolg van een te hoge vochtigheidsgraad blijven uit. Hierdoor wordt ook de groei van bacteriën en huisstofmijt tegengegaan. Het resultaat is een beter en gezonder binnen milieu.

Geïnteresseerd?
Mail ons voor een voor een vrijblijvende offerte.  

Schoonmaak methode
schoonmaak methode
bank schoonmaken
reinigen tapijt

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons?
Graag!

Amsterdam 
E. info@chemdrydirect.nl

 

Contact opnemen