• darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, sloep, caravan, camper en terras
  • darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, sloep, caravan, camper en terras
  • darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, sloep, caravan, camper en terras

Reinigen van Bootkussens, Terras- en Caravankussens

In de zomer komen de caravan, boot, camper en tuinmeubels weer tevoorschijn. Vaak blijkt na de winteropslag dat de kussens wat smoezelig zijn of niet meer zo fris ruiken. Wij kunnen ze voor u reinigen zodat u er komend seizoen weer veel plezier van heeft. In het najaar kunnen we dit natuurlijk ook voor u verzorgen. Ook is er een mogelijkheid tot opslag van de kussens in onze werkplaats.

Een unieke methode

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek gepatenteerd procedé van koolzuurbelletjes. Naast een algemene reiniging heeft Chem-Dry Direct allerlei speciale middelen om hardnekkige vlekken te behandelen, zoals wijn, koffie, limonade, urine enz. Ook brengen we een vuilwerende beschermlaag aan, waardoor nieuw vuil eenvoudig verwijderd kan worden. 

De werkwijze

De kussens kunnen, op afspraak worden gebracht, naar onze reinigingscentrale in Amsterdam Zuid Oost, op bedrijventerrein Keypoint, Hoogoorddreef 119 (vlak bij de snelweg en gratis parkeren voor de deur). Hier worden ze grondig, vaak meerdere keren, gereinigd en voorzien van een beschermlaag. Na circa vijf werkdagen kunnen ze weer worden opgehaald.

In overleg kunnen we uw kussens ook op uw locatie reinigen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons? Dat kan!

T. Amsterdam 020-6847282
E. info@chemdrydirect.nl

T. Utrecht 030-2318962
W. www.chem-drydirect.nl
I. info@chemdrydirect.nl

Contact opnemen