• darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, caravan, camper en terras
  • darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, sloep, caravan, camper en terras
  • darkblurbg
    Kussens reiniging voor boot, sloep, caravan, camper en terras

Reinigen van Bootkussens, Terras- en Caravankussens

Het is lente, het mooie weer is in aantocht. Tijd om de boot, caravan, camper of tuinmeubels weer uit de opslag te halen. Na de winter kan het zijn dat de kussens wat smoezelig of vuil zijn of dat ze niet meer zo fris ruiken. Wij kunnen de kussens professioneel voor u reinigen zodat u er komend seizoen weer veel plezier van heeft. 

Een unieke methode

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek gepatenteerd procedé van koolzuurbelletjes. Naast een algemene reiniging heeft Chem-Dry Direct allerlei speciale middelen om hardnekkige vlekken te behandelen, zoals wijn, koffie, limonade, urine enz.

Bootkussens kunnen waterafstotend behandeld worden. Bij caravan-, terras- en camperkussens brengen we een vuilwerende beschermlaag aan, waardoor nieuw vuil eenvoudig verwijderd kan worden. 

De werkwijze

De kussens kunnen, op afspraak worden gebracht, naar onze reinigingscentrale in Amsterdam Zuid Oost, op bedrijventerrein Keypoint, Hoogoorddreef 119 (vlak bij de snelweg en gratis parkeren voor de deur). Hier worden ze grondig, vaak meerdere keren, gereinigd en voorzien van een beschermlaag of waterafstotende laag.

Na circa vijf werkdagen kunnen ze weer worden opgehaald.

In overleg kunnen we uw kussens ook op uw locatie reinigen en in de regio Amsterdam hebben we een ophaal- en terugbrengservice.

Indien u ons een mail stuurt met foto en aantal kussens, kunnen we u een vrijblijvende offerte geven.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons?
Graag!

Amsterdam en Utrecht
E. info@chemdrydirect.nl

 

Contact opnemen